gespecialiseerd
in vastgoed

Het team

We stellen ons graag kort aan u voor.

Cornelis Slangen

Cornelis, beëdigd in 1988, is gespecialiseerd in bouw- en vastgoedrecht. Naast algemene ondernemingsrechtelijke advisering aan het bedrijfsleven concentreert zijn praktijk zich op het bouw- en aanbestedingsrecht, project- en gebiedsontwikkeling, vastgoedbeleggingstransacties, het internationale hotelwezen, onteigeningsrecht, huurrecht, architectenrecht, ruimtelijke ordening/omgevingsrecht en vergunningen, en het voeren van procedures op deze terreinen.

Cornelis is lid van de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten, de Vereniging voor Aanbestedingsrecht, de Vereniging voor Corporate Litigation en de Vereniging Kunst, Cultuur en Recht.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft hij het rechtsgebied Bouwrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht hem volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het rechtsgebied Bouwrecht.

Cornelis Slangen

Advocaat

Jetske Heikens

Jetske, beëdigd in 1992, is gespecialiseerd in het huur- en vastgoedrecht. Zij heeft brede kennis en ervaring op het gebied van de civiele aspecten van het onroerend goedrecht, waaronder projectontwikkeling, contractvorming, koop/verkoop, bouwgeschillen en zakelijke rechten. Jetske begeleidt cliënten bij transacties van reeds bestaand of nog te ontwikkelen vastgoed, alsmede bij de transformatie/herbestemming van leegstaande gebouwen (naar onder meer hotels, (studenten)wooncomplexen, overige bedrijfsruimten) in alle fasen van een project. Tevens adviseert en procedeert Jetske over (complexe) huurkwesties en is zij cliënten behulpzaam bij het opstellen en/of beoordelen van huurovereenkomsten en het voeren van onderhandelingen hierover.

Van 1992 tot 2002 was Jetske  als advocaat verbonden aan de vastgoedsectie van Van Doorne en van 2002 tot 2005 aan de vastgoedsectie van Warendorf. Sinds 2006 is Jetske werkzaam bij Slangen Advocaten. Jetske is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten. In 1997 voltooide zij de specialisatieopleiding van deze vereniging.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft zij het rechtsgebied Huurrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht haar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het rechtsgebied Huurrecht.

 

Jetske Heikens

Advocaat

Wilt u persoonlijk kennis met ons maken?
Maak een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op