Met hart
en ziel

Rechtsgebieden
Advocaten
Contact
Advocaten met hart en ziel

Grote belangen. Verschillende partijen. Tijdsdruk. Veranderende regelgeving. Wij kennen de vastgoedsector als geen ander. Slangen Advocaten is expert op het gebied van onroerend goedrecht en alles wat daarmee te maken heeft. Wij spreken de taal van alle partijen die betrokken zijn bij complexe vastgoedvraagstukken. Van aannemer tot gemeente. Van belegger tot verhuurder.

Schakel ons in als fullservice-kantoor of voor specifieke vastgoedvragen. Ons maakt het niet uit. Door onze kennis van de onroerendgoedmarkt kunnen we snel schakelen, hebben we een groot inlevingsvermogen en kunnen we met u meedenken. Zo vinden we altijd een bevredigende oplossing. Zonder daarbij andere partijen te willen schaden. We doen weliswaar in vastgoed, maar we zijn niet van steen.

Het vastgoed is een breed werkterrein en vraagt om verschillende expertises. Bij ons vindt u alle deskundigheid onder één dak. Zo hebben we jarenlange ervaring met bouwgeschillen, joint ventures, contractvorming, turnkey-projecten, design & build, gebiedsontwikkeling, vastgoedbeleggingen en projectontwikkeling.
Tot onze opdrachtgevers behoren projectontwikkelaars, gemeenten, beleggers, hogescholen, zorginstellingen, aannemingsbedrijven, verenigingen van eigenaren en hotelketens.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 020 - 8949119 of info@slangen-advocaten.nl.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen?